top of page
WhatsApp Image 2024-04-09 at 22.29.38.jpeg

Over onze lieve Saar

Onze Saar zag op 1 september 2001 het levenslicht. Ze werd als zondagskind geboren op een zaterdag. Ze huppelde door het leven, had veel vrienden en doorliep haar opleiding en studie met gemak. Ze genoot van haar vrienden.

Het noodlot slaat toe op een skivakantie met haar studievereniging. Ze krijgt een hartstilstand en hersenbeschadiging. Sinds dat moment strijdt ze voor haar mooie leven. Na een ziekenhuisverblijf van 12 weken zat ze vanaf mei 2022 in de neurorevalidatie. Vanaf juni 2023 woont ze weer thuis en vanaf begin dit jaar heeft ze haar eigen plekje thuis. Daar is haar gezin heel blij mee. Nu zijn ze weer samen, ook met haar zusje Roos.

 

Saar is van ver gekomen, haar gezondheid is van broos naar stabiel gegaan. In haar bewustzijn is ze ook vooruitgegaan. Ze laat verschillende klanken horen, daardoor is er een klein begin van communicatie mogelijk. Ze is alerter en steeds meer bewust van haar omgeving. Het zijn stapjes vooruit, al zijn ze klein. Dat motiveert iedereen om haar verder te helpen en haar te motiveren om te blijven werken aan die stapjes en haar wereld te vergroten.

bottom of page