top of page

Help je Saar en haar ouders?

Over de doneeractie

We hoeven jullie niet te vertellen dat er al heel wat op het gezin is afgekomen en dat dit zo zal blijven. We willen graag dat ze niet nog meer zorgen krijgen en willen ze graag helpen.  Saar is een outgoing-type en daarom gaan ze vaak eropuit als gezin. De huidige lease-rolstoelauto voldoet niet aan hun wensen en eisen. De huidige auto heeft niet genoeg ruimte om Saar goed te vervoeren en ook niet om de noodzakelijke spullen, zoals de tillift, mee te nemen. Ze hebben een betere auto nodig. De kosten zijn niet gering, een nieuwe auto gaat hoe dan ook meer kosten. Binnen 5 weken was het bedrag voor een nieuwe bus bij elkaar.

We  dromen verder: de collectebus (doneerpagina) blijft open. We dromen over specialistische therapie voor Saar. Helpen jullie nog steeds mee?❤️

9.jpeg
Rolstoelpictogram

Onze vraag

Jullie snappen onze volgende vraag waarschijnlijk wel: willen jullie helpen om dit te verwezenlijken voor onze lieve Saar? Onze dank is heel groot. We zouden graag middels crowdfunding zoveel mogelijk geld willen ophalen, zodat ze een eigen (nieuwe of tweedehands) rolstoelauto kunnen kopen. De kosten variëren van € 60.000 (tweedehands) tot       € 100.000 (nieuw). Dat zijn grote bedragen. We willen kijken hoever we samen kunnen komen. 

Direct doneren

bottom of page